Bli med på laget..

I dag betaler vi skolegang for 153 (!) barn gjennom Håp-utdanning og Håp-studielån prosjektene. I et land hvor 72% av befolkningen lever i ekstrem fattigdom, blir ventelisten vi har for å begynne på skolen stadig lenger. Ved å bli MCHP-sponsor så hjelper du oss til å kunne opprettholde antall barn vi sender på skolen! đŸ˜ 

Vi har prøvd å gjøre prosessen for å bli sponsor så enkel som mulig, og alt du trenger å gjøre er følgende: 
  1. Fyll inn kontaktinformasjonen i dette skjemaet og klikk på "Subscribe". Du bestemmer selv det månedlige beløpet, og oppretter fast trekk i nettbanken din når du har fått første mail fra oss. Husk - Ingen beløp er for små til å gjøre en forskjell!
  2. Se etter en e-post fra oss hvor du må bekrefte at det er ok for deg at vi kontakter deg (Psst! Sjekk spam eller søppelpost hvis du ikke finner mailen innen et par minutter i innboksen).
  3. Vår sponsoransvarlig kontakter deg kort tid etter du har bekreftet med opplysninger om hvordan du kan sette opp betalingen. Du får også da våre månedlige nyhetsbrev og årlige julebrev rett i innboksen. 
Ikke nøl med å ta kontakt på sponsor@hopeproject.no om det er spørsmål, eller om du syns det ble vanskelig med registreringen.

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt, og sammen skaper vi en bedre verden - ett barn og en familie av gangen! Tusen takk for at nettopp DU vil bli med på laget! 
❤️

Med vennlig hilsen
MCHP-teamet
* indicates required

We take your privacy seriously and to make sure we follow the latest marketing regulations we need you to confirm how you would like to hear from us:

Email Marketing Powered by Mailchimp